Vesti i dogadaji

Poreski tretman davanja poklona poslovnim partnerima kao fizickim lici...
Jedna od najznacajnijih novina u zakonu je to da je prosiren k...
arhiva

Lokacija

    Nalazimo se na adresi Španskih boraca 30a/1, 11070 Novi Beograd

    Tel. 011/2456-822, 011/6304-336  

O nama

Osnovano je od strane tri osnivača: Žarko Popović, Snežana Popović i Ljubica Jakšić.
U statusu preduzeća posluje od 27.07.1992. godine.
Preduzeće je malo pravno lice sa trenutno trinaest zaposlenih.

Trenutna struktura zaposlenih je sedmoro diplomiranih ekonomista, jedna sa VI stepenom i pet sa IV stepenom obrazovanja.
Računovostveni tim, od samog početka, vodi ovlašćeni računovođa Snežana Popović.

Kroz dvadesetogodišnji rad, firma je prošla kroz razne periode i prilagođavanja potpuno različitim uslovima poslovanja. Sama računovodstvena praksa je prošla put od zatvorene privrede u kojoj su se mešale privatne i društvene kompanije do otvorene privrede sa pretežnim privatnim kapitalom u kojoj postoji obaveza primene međunarodnih računovodstvenih standarda za srednja i velika pravna lica.
Pored istorijskog iskustva prilagođavanja promenama računovodstvenih sistema koje je stečeno kroz dugogodišnji praksu, firma je takođe stekla iskustvo u vođenju poslovnih knjiga klijentima iz najrazličitijih oblasti. Tako se u našoj firmi pružaju računovodstvene usluge spoljnotrgovinskim, proizvodnim, uslužnim firmama, firmama iz oblasti trgovine na veliko i malo, građevinskim, ugostiteljskim, izdavačkim, turističkim firmama i slično. Pored pravnih subjekata iz oblasti privrede, takođe su zastupljena i pravna lica iz neprivrede, humanitarne organizacije, nevladine organizacije i sl.
Što se tiče strukture kapitala klijenata, značajan je broj domaćih pravnih lica čiji su osnivači iz inostranstva, kao i nerezidentna pravna lica. Tako se u našoj pružaju računovodstvene usluge firmama iz Slovenije, Hrvatske, Grčke, Italije, Rumunije. Pružanje računovodstvenih usluga stranim kompanijama ima određene specifičnosti kao što su mesečni poslovni izveštaji na engleskom jeziku sa određenom bilansnom šemom, što je naša firma uspešno realizovala.

Referentna lista

Kada je u pitanju struktura klijenata po veličini, trenutno vodimo četiri srednja pravna lica dok su ostalo mala pravna lica i nekoliko preduzetnika .
Izuzetna pažnja se poklanja edukaciji zaposlenih, stručnom usavršavanju, a u budućnosti preduzeće ima nameru da kroz stipendiranje formira mlađi tim stručnjaka, koji bi trebalo da daju novi potencijal za rast firme. Ako želite da nam se pridružite, ostavite svoje podatke ovde.

PIB, matični broj, brojeve računa, adresu i ostale podatke o AFC Loro pronaći ćete u fajlu koji možete preuzeti ovde.

Finansijski izveštaj